Πιστεύουμε ότι κάθε έργο που υπάρχει στον κόσμο ψηφιακό και μη είναι αποτέλεσμα μιας ιδέας και κάθε ιδέα έχει μια αιτία.

Image

Ποιοι είμαστε ? Τι υπάρχει ?

Ο επιχειρηματικός κόσμος ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά του, τις ισορροπίες του σε πολλά επίπεδα. Αφενός ο διετής υγειονομικός και οικονομικός κλονισμός αφετέρου οι συνεχόμενες μισθολογικές αυξήσεις το 2022, η χρονιά της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ, και η άκρως ανησυχητική έλλειψη εξειδικευμένων διοικητικών στελεχών από την αγορά εργασίας του ελλαδικού χώρου οδήγησαν σε μια εκτεταμένη εργασιακή ανασφάλεια τόσο από την πλευρά του επιχειρηματικού κόσμου όσο και από την πλευρά των εργαζομένων, ανασφάλεια που δυστυχώς μέχρι και σήμερα παρόλο που προχωρούμε σε μια ολική επαναφορά δεν έχει εξαληφθεί.

Όλα αλλιώς! Εργασία από απόσταση, επαναδιοργάνωση επιχειρήσεων, human outsourcing, επαναπροσδιορισμός αναγκών-μισθολογικού κόστους-ποιότητας εργασίας και εξυπηρέτησης, εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Μέλλον = Eργαζόμενος
Εργαζόμενος = Eπαναπροσδιορισμός Αξιών  Eπαναπροσδιορισμός Κόστους
Eπαναπροσδιορισμός Αξιών
(υποστήριξη,συνεργασία,φροντίδα,αντικειμενικότητα,
αμεροληψία,κοινωνική δικαιοσύνη)
Eπαναπροσδιορισμός Κόστους
(αμοιβές βάση ΕΕ και όχι Ελλάδας), παροχών (εργαλείων εργασίας, μετακίνησης, διατήρησης υγείας και ευεξίας είτε στο χώρο εργασίας είτε στον προσωπικό χώρο).
Ο άνθρωπος στο επίκεντρο!
ΗWMH

Η  ΗWMH αποτελεί την 1 ελληνική εταιρεία με women oriented φιλοσοφια. Ίσες ευκαιρίες, ενιαία μισθολογική δομή.

Η HWMH παρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα τη νέα εργασιακή κουλτούρα σε ένα πλέον έτοιμο να την δεχθεί περιβάλλον στην μετά Covid - 19 εποχή.

Η HWMH προσφέρει service leadership στο διοικητικό τμήμα όλων των εταιρειών πελατών της. Ριζική πλήρη διοικητική αναδιοργάνωση και εξεύρεση νεών οικονομικών πόρων που λόγω παλαιών προτύπων εργασιακής κουλτούρας ήταν δεσμευμένοι.

Δεν υπάρχει το αδύνατο για εμάς απλά κάτι το οποίο ΑΚΟΜΑ δεν έχουμε κάνει!
Δεν επενδύουμε ούτε σε ονοματεπώνυμα εργαζομένων μας ούτε σε επωνυμίες εταιρειών πελατών μας. Επενδύουμε στις σχέσεις μας μαζί τους. Αυτός είναι και ο στόχος ύπαρξης και συνέχειάς μας. Σχέσεις ποιότητας, σχέσεις αξιοκρατίας, σχέσεις ανάπτυξης σε όλους του τομείς, σχέσεις ΖΩΗΣ.

Δεν προσφέρουμε μία διαφορετικότητα αλλά μια ΝΕΑ κανονικότητα
Image
Οι Στόχοι μας

Στόχος της HWMH είναι αφενός όλοι μας οι εργαζόμενοι δηλαδή η εργασιακή μας οικογένεια να πιστέψουν πραγματικά στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους και αφετέρου όλοι μας οι συνεργάτες-πελάτες να επικεντρωθούν στην ανάπτυξή τους και στην καλύτερη οικονομική τους αναδιάρθρωση λαμβάνοντας εξαιρετικά υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών από πρότερα. Αναζητούμε πάντα την αυθεντικότητα και την δημιουργικότητα σε όλα τα στάδια της εργασίας και σε όλους τους τομείς δραστηριότητας.
Image

Τα χαρακτηριστικά μας.

Στελέχη με πολυετή εμπειρία. Premium εμπειρία υπηρεσιών. Ανακαλύψτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Η νέα εποχή είναι και στην Ελλάδα!

1 Hybrid Working Model

Outsourcing προσωπικού, τις ώρες που χρειάζεστε το προσωπικό και τις ημέρες.
2 Διαγωνισμοί δημοσίου
Αναλαμβάνουμε για εσάς όλες τις διαδικασίες για να συμμετάσχετε σε Δημόσιους Διαγωνισμούς. Ποτέ η διαδικασία δεν ήταν ευκολότερη.
3 Project management έργων
Ίσως το σημαντικότερο πράγμα στην λειτουργία της εταιρείας σας, εμπιστευτείτε τους ειδικούς και αντιμετωπίστε τα προβλήματα του παρελθόντος.
4 Go Digital
Ψηφιοποιήστε το έντυπο αρχείο σας, και αρχειοθετήστε το χρονολογικά ή με οποιονδήποτε τρόπο.
5 Αποθήκευση Φυσικού Αρχείου
Αποθηκεύστε το φυσικό αρχείο το οποίο δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης.
6 Παροχή προσωρινών, μόνιμων χώρων εργασίας, co-working ή και συνεδριακών χώρων
Έτοιμοπαράδοτοι χώροι ανάπτυξης της επιχείρησης σας. Βελτιώστε την εικόνα και το λειτουργικό περιβάλλον.
Ελάτε να μιλήσουμε

σχετικά με το επόμενο έργο σας.

Λάβετε λύσεις στις ανάγκες. Όλοι είναι πιθανοί δημιουργοί.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ :
+30 2310 334 900
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Τσαλουχίδη 12, Τ.Κ. 54248, Θεσσαλονίκη
Email :
info@hwmh.gr
Ανοιχτή Θέση ή Όχι?
Image
Στείλε μας το βιογραφικό σου και την επιθυμητή για εσένα θέση εργασίας και θα το εξετάσουμε.